Emma-Matilda

Direktlänk till inlägg 23 januari 2011

Sunday bloody sunday

Av Matilda - 23 januari 2011 18:08


God Afton!

Här sitter jag i soffan och väntar på bättre tider. Eller inte. Jag vet inte.

Maten är på gång, det slamras och fixas i köket och Lillan springer fram och tillbaka. Fullt ös medvetslös är hennes måtto!


Helgen i Rågsved har gått i lugnets tecken.

Anna och David var här igår kväll, vi rev ihop en hembakt pizza och rundade av kvällen med en film. Dinner for Schmucks tror jag visst den hette. Komedirulle som kanske inte var det bästa jag sett, men likväl en behaglig slapplördagsrulle.

Me like.


Min morgon börjar nästan alltid så här, så även denna söndag:

   Katten kommer och lägger sig på mig, Esther vaknar och ska klättra omkring på mig och Per. Då vet man att det är dags att gå upp.

Då är både barn och djur hungriga.

Idag har jag, Per och Esther varit ute och promenerat i Kräppladalen.Vi har tittat på fåglar och idetifierat deras läten med den fina fågelljudsboken Per fick ijulklapp. Esther sprang så hon blev svettig!   








Lagom till vi kom in tittade Anders och Camilla över på en kaffe och när de lämnat oss plockades det fram papper och kriter och sen har vi målat en stund alla tre.

Myspys!   

       


Och här är vi nu. Inte mycket mer att orda om. En lugn helg som är på väg mot sitt slut. Imorn är det måndag och då börjar en ny, spännande vecka!


So long peeps!


(Appropå peeps. Jag blev nyfiken på om peeps var en förkortning av people, en vedertagen förkortning vill säga. Och eftersom jag googlar allt som jag är osäker på så googlade jag även detta.

Peeps är inte people, det är sånna här söta godisfåglar, mashmallow  candies, från USA . Ikväll får ni känna er jämförda med dessa, bara för att ni är så söta allihop!

File:Pink peeps.jpg

Puss o Kram

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Matilda - 28 januari 2016 23:37

  Hej,   Ett behov sköljde över mig och jag kände för att skriva ett par rader... Över ett år sedan det hände senast. Tänk så mycket ett år kan innehålla. Ett år. 5:e april är dagen, "förhoppningsvis" kanske ska tilläggas, det är dagen a...

Av Matilda - 21 december 2014 14:29

Hej på er,   Det blir inget långt inlägg denna afton. Hos mig är klockan snart 22:00 och måndagen stundar alldeles för snart. Vi har haft haveri på servrarna och har varit utan internet och telefon ett par dagar. Och när det äntligen funge...

Av Matilda - 4 december 2014 23:09

  God Morgon Min Vänner!   Nu är det mer än två veckor sedan jag uppdaterade er om livet på M/V Falstaff. Tiden flyger iväg, på lördag är det fyra veckor sedan jag mönstrade på. I skrivande stund är klockan 06:09, i Sverige 23:09.   Förra v...

Av Matilda - 21 november 2014 11:05

  Hej På Er,   Vi är på väg mot Shanghai, tar lots kl 06:25 (23:25 svensk tid) imorgon. Men nog om det. För att ni ska få en liten uppfattning om hur en helt vanlig dag ser ut kommer här Masan i massiv bildform.   Ankomst omkring kl 07:30 ...

Av Matilda - 19 november 2014 10:54

  God Kväll, Det är en friskare tjej som sitter framför skärmen denna afton. Klockan är strax 19:00 och jag misstänker att tröttheten smyger sig på om en stund. Mellan Yokohama och Shanghai brassade vi klockan en timme bakåt, men detta fick snäll...

Ovido - Quiz & Flashcards