Emma-Matilda

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Matilda - 14 mars 2010 15:00

God Eftermiddag Gott Folk!

Lite rapportering från ett soligt och vårtrevligt Rågsved.


Dagens tråkigaste nyhet; jag har blivit ap-förkyld och snorig som tusan! Men jag står på fötterna och mår bra i övrigt så värre än så är det inte.

Idag firar Esther och jag namnsdag (Matildas dag), Esther andra sedan hon föddes och såklar en dag värd att fira. Med andra ord så är det Esthers dag idag och då gör vi sånt som hon uppskattar!

Hon fick en extra lyxig frukost med en stor portion gröt och smörgås med keso och gurka, det lilla matvraket äter nästan lika mycket som jag till frukost..   

Hon fick vara vaken extra länge på förmiddagen fast hon började gnugga ögat vi 10-tiden. Vi har tagit en långpromenad till Högdalen och tillbaka så hon har fått sova en extra lång tupplur i vagnen i det fina, friska vädret.

 

Hon har fått lyxig lunch med minipasta och lax, synnerligen uppskattat! Såklart avslutades lunchen med en banan som är en storfavorit. 





Vi har också läst den för tillfället absoluta favoritboken Barn som pruttar 

Visste ni att hon själv trycker på knappen som framkallar det roliga prutt-ljudet med pekfingret, det tycker vi är mycket duktigt Per och Jag.

Nu ligger hon och sover middag och så får vi se vad kvällen har att erbjuda, mer bokläsning skulla jag gissa på.   


Min söndag har också bestått av dessa inslag:

  Uppvakning med god fika av min fin, fina man.

      Bild 1: Mäh! Se inte så sur ut!   Bild 2: Mycket Roligare!

               


Per har även bejakat sin gröna sida denna dag och jag var såklart tvungen att dokumentera:

    

Tomaterna är hans skötebarn och jag har satt krasse och basilika.


Det mina vänner är vår söndag hittills och i afton bjuds det på Pannbiffo del Padre, något utöver det vanliga!  


So long, så länge vi hörs imorn!




Av Matilda - 14 mars 2010 00:00

Det är inte lördag länge till, vi har precis kommit hem från Anders och Camilla efter en festlig och mycket trevlig kväll i musikens tecken.

Rätt låt vann, enligt mitt tycke och smak och sen har jag inte så mycket mer att tillägga. Jag är ganska ointresserad om jag ska vara helt ärlig men en trevlig kväll med god mat bangar jag inte på!


Nu ska vi bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara, bara och bara slappa Per och jag. Esther sover och nu får vi en egen stund för oss själva.


God natt mina vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards