Emma-Matilda

Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Matilda - 12 mars 2010 14:08

En vecka är snart slut, jösses va fort de går hörrni!

Jag sitter med mitt skolarbete så fort jag får en stund över, vilket känns väldigt skönt och jobbigt på samma gång. Skönt för att jag får upp farten igen efter avbrott för flytt m.m och jobbigt eftersom det är så svårt att slita sig när Esther kallar.

Nåväl, det går trots allt fortfarande rätt bra att kombinera barn och studier.


Till min stora förvåning, eller kanske inte, så såg förmiddagen ut på följande vis:

   ja, nu går det inte att ta en bild på snö som faller med mobilen, men det var det jag försökte fånga.

Men nu har det äntligen spruckit upp:

  och Esther och jag ska bege oss ut på en promenad.


Johan kom ju förresten inte i onsdags som jag skrev, jag måste ha missförstått Per lite. Men han, Anders och Camilla kommer över en sväng ikväll istället och käkar lite mat med oss. Ska bli mycket trevligt! Måste bara dra en vända med dammsugare först för jäklar va grusigt det blir här hemma, misstänker vagnen om något!

Jag har ett litet dilemma som har uppstått kring detta. Jag far omkring med dammsugare och Esther i hasorna till och från och eftersom hon numera kryper runt som en vilding så har vi blivit tvungna att barnsäkra våra kontakter på detta vis:

 


Men i vanlig ordning så har vi ju en uppsjö av elektroniska prylar som ska kopplas in i uttagen så om jag ska dammsuga så får jag hålla på på.detta.vis.ÖVER.ALLT:

    Visste ni att vi har ca 20 st (!) sånnadär tjuvkontakter här hemma.... okej +-2st och alla är för närvarande inte inkopplade men ändå!

Lägg därtill den UPPSJÖ av sladdar som tillkommer och Voilà - vårt hem!   



Gott folk och kära vänner, måste kila nu men jag återkommer senare.

Ha det gött så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards