Emma-Matilda

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Matilda - 7 mars 2010 20:13

Nu har vi gjort Rågsved i en vecka, en ganska lång vecka om jag ska va helt ärlig.

Men äntligen har vi kommit i ordning, porslinet står i skåpen, sängen har hittat sig till rätta, soffan och TV:n lika så, diskmaskinen och ALLA kläder har fått sina platser. Det är så himla skönt att det gått fort att få undan lådor, påsar och bröte men å andra sidan så är det bara 48 kvadratmeter som behövts komma iordning på, så det har väl sin naturliga förklaring.

Nu ska vi börja bo och fungera ordentligt, jag har lagt upp en dagsplan och hoppas att jag kan vara konsekvent nog att följa den.

Men det blir mer om det senare. Här får ni ett litet smakprov i bilder på veckan som varit!


Måndag: Esthers första riktiga familjefrukost i Rågsved

    


Tisdag: Tråkväder = inomhuspysslardag! Esthers tisdagslunch, fisk och potatis, kikärtor och avocado. Mumma!


Onsdagen: Matildas hemgjorda barngröt och bussbud av lånevagnen, gött att bli av med aset!


Torsdag: Esther protesterar mot middagsluren men inte katten, han är en liten ängel och hur nöjd som helst!   

   


Fredag: Kylen börjar gapa tom och internet krånglar så jag får sitta och göra systemåterställning av min dator typ 4 ggr!   

   


En syn som varit ett bestående inslag under HELA veckan, varje dag fram tills igår då åkte verktygslådan in i garderoben och med den lilla variationen att barnet till och från haft kläder på sig förstås!

       


Igår, lördag, var Anna och David här vi åt ugnsbakad lax och Pers pilaffris och oj så gott och jättetrevligt det var! Liten inflyttningsfest skulle man kunna kalla det. Pers kollega Daniel dök upp senare på kvällen och vin och glada skratt hördes fram på småtimmarna. Dock utan bildbevis, tyvärr!


Idag söndag har vi varit inne i stan och tittat på Pers jobb med Anna och David, drog vidare till Gamla stan där David jobbar och tittade på hans arbetsplats för att sedan promenera till centralstationen, fika och säga hej då till Anna som skulle ta bussen till Gbg.

Nu har vi, efter en ganska tråkig pyttipanna, intagit soffläge, lagt Esther och ska bara slappa de sista söndagstimmarna framför en film innan en ny vecka tar fart.


Bonne Nuit!

Ovido - Quiz & Flashcards