Emma-Matilda

Alla inlägg den 1 mars 2012

Av Matilda - 1 mars 2012 08:01



GOOOD MOORGON KÄÄRA VÄÄNNER!


Japp, idag känner jag mig synnerligen pigg och har hur mycket ork som helst igen.

Satan va gött om jag får säga det själv! Lite mindre snorig, lite mindre hostig, ingen feber och ingen morgontrötthet, jag som vanligtvis påminner om en zombie vid 07 när klockan ringer- men inte idag!


Jag har lite skolarbete, som vanligt, att ta itu med under dagen och ordar därför inte mer om det utan berättar på stuts för er om dagen låt.


En sån där låt som jag förknippar med att dansa tryckare, ja, det fanns återigen en uppsjö att välja bland.
Ett par andra som gör musikutmaningen, vars bloggar jag kikat in på, har nämnt Lady in red med Chris DeBurgh och det är ju en ordentlig klassiker för ändamålet. Men inte mitt självklara val.

Nej, så här resonerade jag.
Den 16 januari 1998 hade filmen Titanic Sverigepremiär, då hade jag precis fyllt 11 år och gick i 4:e klass (tror jag, rätta mig om jag har fel nu!)

Under året i 4:e klass blev jag kär för första gången, kysste en pojke för första gången, på riktigt, och så såg jag den ovan nämnda filmen och tyckte att den var det bästa jag någonsin sett.

Filmens ledmotiv TOK-SPELADES på på våra högstadiediscon och var den givna låten när det gällde att dansa tryckare, och om jag inte missminner mig så vann jag en dans med min dåvarande "kärlek", hahahahaha!

Vilka tider!! 


Ja, det var en liten historia.

Idag skulle jag nog hellre dansa till något annat, mindre... Hollywoodifierat och betydligt mindre panflöjt (eller vad det är), men det är ju med facit i hand som jag kan säga det nu.  


Håll till godo, Celine Dion med My heart will go on


Vi hörs hörrni!


Puss-m

Ovido - Quiz & Flashcards