Emma-Matilda

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Matilda - 21 april 2010 12:25

Hej på er!


Jag kände att mitt humör inte var på topp igår och därför orkade jag inte heller skriva något. Så kan det vara, ibland upp, ibland ner.

Idag är det bättre igen och jag sitter som bäst och skriver på mitt skolarbete, snön singlar ner utanför mitt fönster och det får mig att bli lite nostalgisk. Tänk vilken hejdundrande vinter vi haft hörni! Den kom och drog över oss med full kraft i form av snö och blåst och kyla, som om naturen tog igen för alla milda vintrar någonsin!


Så för att påminna mig själv om vilken härlig tid som varit (jag gillar trots allt snö och vinter innerst inne även om jag inte alltid erkänner det..) vill jag bara passa på att slänga upp ett par bilder så ni kan dela denna nostalgi med mig.


Först ut denna bild. Den får representera de sjuka mängder kläder man var tvungen att bylsa på den lilla knytet för att ta en kvarts promenad till ICA.

 

  Kaos i tågtrafiken!!! Flytta för h**vete inte till Sthlm när det är vinter, då kan man få spendera XX antal timmar på tåg.

    Katten som skulle få njuta av snön, han kastade in handduken och åkte vagn istället. För kallt för den lille pälsnissen tro?


Men så har vi de helt underbara dagarna också, de som gör vinter en snudd på magisk om ni frågar mig.

    Pulkapromenad efter ett massivt snöfall så vagn var uteslutet om man vill ta sig runt.


Och för er som inte visste så hade vi ett smärre vagnshaveri mitt i midvintern så vi hade en lånevagn under ett par veckor. Bakaxeln (!) gick av på vår kära Emmaljunga!! Nåväl, det hindrade mig inte från att ta en promenad en dag som denna, tror bestämt det var den 14 februari:

(Jag skulle gratulera en släkting, därav blomman på vagnen om ni undrar.)

Vilken dag det var!! 


Detta är en vinter att minnas, min dotter första och den snöigaste jag någonsin varit med om tror jag.


Trevlig onsdag på er!

Ovido - Quiz & Flashcards