Emma-Matilda

Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

Den roligare uppdateringen som utlovat

Av Matilda - 7 februari 2012 08:38


God Morgon på Er!


Jag sitter här framför datorn och väntar på att tiden skall gå.

Har ett par samtal som måste uträttas men telefontiderna är först från kl 09 och då får man snällt vänta när man är upp med tuppen.

Meen, men, vad göra!?



Strunt samma, jag har något annat roligt som jag vill berätta för er!


   

   

Den bor här:

  Haha!! Ser för tillfället ut som en svullen blekfis men om några veckor ser jag förhoppningsvis snarare gravid och blek ut än bara överjäst.

Jag är bara i vecka 13 (eller 14, lite osäker) så det är inte så konstigt att det inte syns övertydligt ännu.

Kul, kul!


Har insett att bloggen fått stå tillbaka pga att jag mått ganska ruttet de 11 första veckorna, det är med andra ord inte bara studierna som upptagit min tid. Främst på kvällarna men även en släng på morgnarna. Äppeljuice har stundom varit min räddare i nöden.

Sedan är jag ju trött lite hela tiden men vad gör väl det när man går och väntar på något så fint som en liten filur till sommaren! Då har jag hellre all trötthet och illamående i världen!!

Det känns dock som en evighet till 18:e augusti, tänk att det då förhoppningsvis är varmt och soligt, grönt, lummigt, varmt i vattnet, doften av grillad mat... En avlägsen tanke i denna bistra midvinter.


Förhoppningsvis kommer trots allt den där sommaren att infinna sig som vår bebis förhoppningsvis också kommer göra.   Lycka i mitt hjärta.

 
 
Ingen bild

mamma

7 februari 2012 14:10

Tycker det ska bli jättespännande!!!!Önska er all lycka. Kram från mamma,mormor. Okey då.. pappa,morfar är samtycker givetvis också.kram Nu ska Esther och jag åka till badhuset och bada.

 
jessica, hos Familjen vanlig

jessica, hos Familjen vanlig

9 februari 2012 18:05

GRATTIS!!!!!!!!!! Blir såååå glad för er skull att håret reser sig på armarna. Häftigt, kul och underbart och hoppas att du kommer att må bättre framöver då än du har mått hittills.
STORA LYCKOKRAMAR TILL HELA FAMILJEN!!

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Matilda - 28 januari 2016 23:37

  Hej,   Ett behov sköljde över mig och jag kände för att skriva ett par rader... Över ett år sedan det hände senast. Tänk så mycket ett år kan innehålla. Ett år. 5:e april är dagen, "förhoppningsvis" kanske ska tilläggas, det är dagen a...

Av Matilda - 21 december 2014 14:29

Hej på er,   Det blir inget långt inlägg denna afton. Hos mig är klockan snart 22:00 och måndagen stundar alldeles för snart. Vi har haft haveri på servrarna och har varit utan internet och telefon ett par dagar. Och när det äntligen funge...

Av Matilda - 4 december 2014 23:09

  God Morgon Min Vänner!   Nu är det mer än två veckor sedan jag uppdaterade er om livet på M/V Falstaff. Tiden flyger iväg, på lördag är det fyra veckor sedan jag mönstrade på. I skrivande stund är klockan 06:09, i Sverige 23:09.   Förra v...

Av Matilda - 21 november 2014 11:05

  Hej På Er,   Vi är på väg mot Shanghai, tar lots kl 06:25 (23:25 svensk tid) imorgon. Men nog om det. För att ni ska få en liten uppfattning om hur en helt vanlig dag ser ut kommer här Masan i massiv bildform.   Ankomst omkring kl 07:30 ...

Av Matilda - 19 november 2014 10:54

  God Kväll, Det är en friskare tjej som sitter framför skärmen denna afton. Klockan är strax 19:00 och jag misstänker att tröttheten smyger sig på om en stund. Mellan Yokohama och Shanghai brassade vi klockan en timme bakåt, men detta fick snäll...

Ovido - Quiz & Flashcards