Emma-Matilda

Alla inlägg den 26 februari 2012

Av Matilda - 26 februari 2012 22:10


God Afton!


Jag har tagit plats i soffan, dragit en filt över mig och konstaterar i mitt stilla sinne att vi haft en jättebra och händelserik helg.

Igår förmiddag åkte vi till Uppsala och spenderade hela lördagen i bästa vänners sällskap.

I Uppsala befinner sig just nu Erik, Natalie och Melvin i ett litet, men vansinnigt bedårade, soldattorp som jag tok-förälskade mig i.

Tillsammans med dem har vi gjort Uppsala stad som jag, mig veterligen, inte har besökt tidigare. Inte som jag kan minnas i alla fall.

Gårdagen innehöll bl.a en tur till domkyrkan, evolutionsmuseet och en fika innan vi landade i stugan framåt eftermiddagen/kvällen där vi käkade en brakmiddag, tjötade in på småtimmarna och bara hade en toppendag tillsammans.

Dokumentationen av denna härliga dag var dock sämre och detta var (tyvärr) allt som blev.

Men vi gör förhoppningsvis om det snart igen och då lovar jag lite bättre på bildfronten!

 

     



Väl hemma i Nacka idag har vi storstädat lägenheten och haft visning utav den.

Vi har flyttplaner framöver men jag vill inte gå in närmare på vad, hur eller när så jag får be att återkomma på den punkten. Visningen gick i alla fall bra och därefter styrde vi kosan till Anders och Camilla, där bjöds det på en fantastiskt utsökt Bouillabaisse och den här helgen kund inte fått ett bättre avslut.


Igår gick jag även in i vecka 17 och det är en behaglig tid just nu, att det sen börjar minska på byxfronten i garderoben gör mig faktiskt inte så mycket.


Vi hörs imorgon!

Puss, Kram och Sov så Gott! 

Ovido - Quiz & Flashcards