Emma-Matilda

Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Matilda - 11 augusti 2011 14:11

God Middag!


Idag har varit en sådan där dag när vädret har varit si sådär och tillika min kära lilla dotters humör. En mindre bra dag helt enkelt, men den är ju inte slut än!

Kan bli bättre med lite tur inte sant!


Nog om väder.

Dag fyra i Norrland var en spännande dag.


     

Efter att vi packat ihop tälten begav vi oss ut på rymdtäckstfärd. Grabbarna ville besöka en rymdskrot och även Kiruna Spacecenter, tyvärr visade det sig att det bara kunde ske under organiserade former. Betala 600:- och åk på en guidad tur typ, bokad genom is-hotellet i Jukkasjärvi. Synd för oss, men lite rymdkänslor fick man trots allt.

 

Färden fortsatte sedan neråt, Kiruna var alltså högsta målet på vår resa.

Vi återvände till Jokkmokk ännu en gång, köpte fiskekort och bestämde efter mycket letande att vi skulle fiska och campa utmed Pärlälven. Laglig denna gång. Ja, nästan iaf.  


             

En fin kväll med mycket mygg, renkorv och fiske.

Och tror ni inte Anders, den tur-gubben, lyckades dra upp en harr och faktiskt få lite valuta för pengarna som han lade på fiskekortet!

     

Nöjd som få! Kan ni säker också gissa vem som var mindre nöjd över storebrors bedrift... Ja, Per alltså. Om ni missade det. He, he!


     

Rensad och pröppfull med purjolök grillade vi den och åtnjöt fångsten i solnedgången. En härlig avslutning på en dag som gick väldigt fort.

     

Ledsen för alla extremt obehagliga självtagna bilder på Matildan i egen hög person. Dom blir inge bra alltså! Ha, ha!


Vi hörs mina kära vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards