Emma-Matilda

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Matilda - 30 september 2012 22:36

God Afton!

 

Kära vänner, har ni haft en skön helg? Det hoppas jag att ni har!

Här i Götet har det varit ganska gött, si sådär 15 grader, soligt och omväxlande lite regnigt men perfekt promenad- och träningsväder.

Jag har bestämt mig för att komma igång ordentlig med träningen igen. Edith blir 8 veckor på tisdag och det är hög tid att jag tar mig i kragen, slutar vräka i mig ätbara ting som om jag vore gravid och arbeta bort fladdret kring magen/rumpen.

Jag vill komma i mina "smaljeans", japp, jag har ett par som ligger där i garderoben och hånskrattar åt mig.

Jag är ju inget fan av träningssajter, nyhetsartiklar mm men jag har hört att sätta upp rimliga mål är en bra början. Ok, så jag tänker att innan jul ska väl detta vara möjligt: (OBS! Varnar känsliga läsare för obehagliga bilder)

    Ja, målet är att kunna knäppa dom alltså. Om det inte framgick. Hehe..

 

Nåväl, det är det nya målet.

 

Vad beträffar nya framsteg så har min lilla bebis börjat le. Onsdagen den 19:e log hon till Per för allra första gången. Vi var hos frisören för att klippa Esther, och medan jag stod bredvid Esther så passade den lilla på att smila upp sig för sin far. Nu har det blivit mitt mission att dokumentera detta, jag vill ju visa er detta. Men hon är såklart svårflörtad när kameran kommer fram.

          Inte jättebra bilder men lite glad ser hon ju ut att vara.

Sitt söta leende bjöd hon mig på under torsdagen den 20:e, och gissa om mitt mammahjärta smälte och en tår fälldes. Mitt lilla hjärta!

 

 

 

Kramar till Er!

/Matilda

Ovido - Quiz & Flashcards