Emma-Matilda

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Matilda - 16 juni 2010 13:16

God middag Mina vänner.


Idag är jag trött, ganska trött på det mesta. Lite sur och putt, irriterad och tjurig. Olikt mig, men man har sina ups and downs. Heter det så förresten?


Jag har sanerat mitt kök, dvs putsat fönster, skrubbat (som en liten idiot) på köksluckor, handtorkar golvlister, dammsugit och våttorkat golvet. Det finns få saker som är så häliga som doften av rent hem. I alla fall enligt min mening.

Har man dessutom en walking baby med konstant smutsiga små händer (vilket är ett litet under i sig), som är ÖVERALLT så blir det smutsigt här och där.


Ha, ha, ha, i skrivande stund försöker dessutom småfåglarna ta sig in i mitt hem, de flyger in i fönstren gång på gång. Inte så att de skadar sig alltså utan bara dunkar lätt på rutan. Är det ett tecken på rena fönster då?


För övrigt så matar vi ju de små flygande djuren, men nu har de mindre fåglarna fått konkurrens av en hackspett. Denne vill ha allt för sig själv och jagar bort de som kommer för nära. Naturligtvis är det grymt svårt att ta en mobilbild men ni får hålla till godo med dessa!

    Ja, så roligt har jag det just nu. Bortsett från barnet är denna pippi min underhållning. Blah!


Nä hörrni, jag ska inte tråka ut er med mitt bad mood.

Barnet somnade Precis på golvet på det röd/blommiga täcket, det är hennes favoritmysplats. Jag antar att jag får bita tag i lite kemi när tillfället ges.


Jag ska försöka uppdatera lite oftare, jag lovar. Och så återkommer jag med lite bättre humör next time!


Vi hörs!!


KRAM, KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards